فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو

مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

مارمالاد آلبالو

یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مواد لازم مارمالاد آلبالو

  • آلبالو: 3 کیلوگرم
  • ژلاتین :3 ورق
  • شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

اشپزی آلبالو ,مارمالاد ,کیلوگرم ,تهیه ,واژه ,میان ,است که ,مارمالاد آلبالو ,وعده بکار ,میان وعده ,صبحانه یامنبع

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد خوشمزه با گلابی، هلو و آلبالو

کیک شکلاتی به همراه گاناش و سس

طرز تهیه سه مدل مربای خوشمزه

طرز تهیه 3 نوع غذای خوشمزه

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه 4 مدل پلوی لاکچری

مشخصات

آخرین جستجو ها

چربی گیر , انواع چربی گیر سازه های پیش ساخته هر چی که بخوای dosht اصفهان درس هولدر باسیوس وب پردازان تهران نورپردازی سالن زیبایی کنکوراز